LINAN
Nya Office för Mac är här Skaffa det nu med Office 365
Varför Office 365? Kompletta installerade appar på Mac och iPad • Extra molnutrymme • Alltid uppdaterad

Microsoft Office

 

Oavsett om du jobbar eller spelar är Microsoft här för att hjälpa till. Vi är företaget som skapade Microsoft Office, inklusive Office 365 Home, Office 365 Personal, Office Home & Student 2013, Office Home & Business 2013, and Office Professional 2013. Du kan också få Office för Mac. Vilka dina behov än är – oavsett om det är för arbete eller bara för underhållning – så har vi dig skyddad.

Ta Office med dig vart du än går, över alla dina enheter med Office 365. En prenumeration på Office 365 ger dig tillgång till de senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote och mer på din PC, Mac, surfplatta eller smartphone. Du får ocks1TB OneDrive moln-utrymme för dina foton, videos och dokument, plus 60 minuter Skype-samtal per månad och teknisk support från Microsoft-utbildade experter utan extra kostnad. Alla versioner av Office inkluderar programvara för det du gör mest, som kanske skapa proffsiga presentationer, arbeta i kalkylblad eller ordbehandling. Och till skillnad från äldre versioner av Office, som Office 2010, kan du i de senaste versionerna öppna, spara, ändra eller samarbeta i dokument i grupper av nästan vilken storlek som helst. Microsoft Office är mycket mer kraftfullt och levereras med bättre support än gratisprogram som Open Office eller Google Docs. Bläddra bland våra Microsoft-produkter och hitta den perfekta lösningen för dina behov hemma och på kontoret.

 

Bara för att du har en Mac-dator betyder det inte att du inte kan ta till dig den senaste Microsoft-tekniken. Microsoft Office för Mac ger Apple-användare samma fantastiska produkter som Windows-användare – men alla anpassade för din Mac-dator.När du köper Microsoft Office för Mac Home & Student och Microsoft Office för Mac Home & Business kommer du ha tillgång till Word, Excel, PowerPoint, och OneNote. Det betyder att du enkelt kan skapa fantastiska dokument – inklusive broschyrer, checklistor, vykort och mer – liksom presentationer och kalkylblad. Och tack vare att Office är så universellt accepterat kommer kompatibilitetsproblem i stort sett försvinna när du skickar eller delar dina dokument.

Dessutom kommer Microsoft Office för Mac Home & Business med Outlook som låter dig organisera, skicka och ta emot e-post, men även hålla reda på uppgifter och kalenderevent. Båda Microsoft Office för Mac-produkterna kommer också med 15 GB OneDrive molnutrymme, där du kan lagra videos, foton och dokument för att enkelt kunna dela dem med dina vänner, familj och affärskolleger.

En annan möjlighet är att prenumerera på Office 365. När du prenumererar på Office 365 får du den nya Office 2016 för Mac-enheter – plus mer! Våra olika prenumerationsplaner levererar de senaste Office för Mac-uppdateringarna direkt till din dator så snart de blir tillgängliga, så att dina Office-program alltid är up-to-date. Dessutom får du mer OneDrive-lagring, 60 minuters Skype-samtal till flera länder, enkel tillgång till mobila Office-appar på telefoner och surfplattor, och stöd från vårt utmärkta tekniska team hos Microsoft utan extra kostnad. Oavsett om du behöver Office för en eller flera Apple-enheter ger Office 365 Mac-användare det bästa inom Microsoft-teknik.

Upptäck en värld där din Mac-dator kan förbättras med allt Microsoft Office har att erbjuda. Kolla in våra Office för Mac-produkter idag, och se vad Microsoft har i beredskap.

 

 

© Linus & Anders konsult AB 2015  | Torgilsgatan 18 • 506 38 Borås • +46 (0)33-17 40 40 • info@linan.se